Τετάρτη 25 Απρ 2018
<

Τελικός Αγώνας Ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Δράμα, 05-05-2017

Αρ.Πρωτ.:  2821/2/351

Προς:   - Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Αστυνομίας Α.Μ.Θ.

               -  Π.Ο.ΑΣ.Υ.

  Θέμα: Ενίσχυση Δ.Α. Μαγνησίας λόγω του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδας περιόδου 2016-2017.

 

            Κύριε Γενικέ,

            Με την υπ΄αριθμόν 4301/17/901457 διαταγή σας γινόμαστε μάρτυρες, για ακόμη μια φορά, της ιδιαίτερης προτίμησης σας προς τη Δ.Α. Δράμας, για την αποστολή αστυνομικών δυνάμεων προς ενίσχυση της Δ.Α. Μαγνησίας, λόγω του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδας της περιόδου 2016-2017. Η Δ.Α. Δράμας απέστειλε δεκαεννέα (19) αστυνομικούς με τη Διμοιρία Υποστήριξης, οι οποίοι αναχώρησαν σήμερα 05-05-2017 και ώρα 15.00΄ με σκοπό τη λήψη μέτρων Τάξης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου και θα επιστρέψουν την Κυριακή 07-05-2017.

           

            Η Δ.Α. Δράμας έχει υπό την επίβλεψη της και είναι υπεύθυνη για την αστυνόμευση ενός Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ. Δράμας και ενός Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών στο Παρανέστι Δράμας, με τα ιδιαίτερα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά εκεί οι Συνάδελφοι μας και τους απρόβλεπτους κινδύνους που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Η Δ.Α. Δράμας έχει παράλληλα την ευθύνη για την  είσοδο στη χώρα αλλοδαπών από τα σύνορα της με τη Βουλγαρία, με την κίνηση των Ευρωπαίων και μη πολιτών το συγκεκριμένο τετραήμερο, από σήμερα 05-05-2017 ως και τη Δευτέρα 08-05-2017, να είναι αυξημένη λόγω αργίας των βουλγάρων για την εορτή του Αγίου Γεωργίου. Εσείς λοιπόν επιλέξατε μία από τις δύο Διμοιρίες Υποστήριξης της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.  που θα μετακινηθούν στο Βόλο, να στελεχωθεί από τη Δ.Α. Δράμας.

            Εμείς, δεν μπορούμε παρά να σας ευχαριστήσουμε δημόσια για την επιλογή σας, γεγονός που σημαίνει ότι εμπιστεύεστε τους Συναδέλφους μας που απαρτίζουν τη Διμοιρία Υποστήριξης της Δ.Α. Δράμας, λόγω του ήθους, της επαγγελματικής τους συμπεριφοράς και της αποτελεσματικότητας τους. Οφείλουμε βέβαια να σας επισημάνουμε ότι, το προσεχές τριήμερο αρκετά από τα αστυνομικά τμήματα της Δ.Α. Δράμας θα αδυνατούν να επανδρώσουν, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, εποχούμενες περιπολίες προκειμένου να προληφθεί και να κατασταλεί οποιαδήποτε μορφή εγκληματικότητας. Επίσης απευχόμαστε και επιφυλασσόμαστε, για οτιδήποτε συμβεί στα δύο Κέντρα Φιλοξενίας Αλλοδαπών που βρίσκονται στη δικαιοδοσία της περιφέρειας του Νομού μας, και ιδιαιτέρως στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Παρανεστίου Δράμας όπου ήδη σήμερα τις μεσημβρινές ώρες σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια.                                                                   

 

                                                                 Για το Δ.Σ.

                          Ο                                                                                        Ο

                   Πρόεδρος                                                                       Γενικός Γραμματέας

 

      ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος                                                              ΖΛΑΤΟΣ Βασίλειος

Είσοδος - Εγγραφή